back to weblogIntroductie

Al jaren heb ik interesse in genealogie, maar de laatste jaren ben ik er pas actief mee bezig. Ik probeer de vier kwartierstaten van onze wederzijdse ouders zo compleet mogelijk te maken. Dan zijn dus de kwartierstaten van ons en die van onze beide zoons ook zo goed mogelijk gereed. Verder is er een parenteel mogelijk vanaf ongeveer 1600 van de Beun's kant. Daarbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van heel veel werk dat al door anderen is gedaan, overigens altijd met medeweten van die personen. Nu richt ik me wat meer op mijn eigen voorouders en probeer wat meer te weten te komen over de leefomstandigheden. Als u mijn pad kruist en daar op- of aanmerkingen dan wel aanvullingen op heeft, hoor ik het graag. Deze stamboom is vernieuwd op zaterdag 28 maart 2009 en telt nu circa 5.000 mensen.
Bij voorbaat dank, J. A. Beun-Bosma.

Open gedeelte
Bekijk hier het open deel van mijn stamboomonderzoek. Alle personen hier getoond zijn reeds overleden of geboren vóór 1900.

Besloten gedeelte
Bekijk hier het besloten stamboomonderzoek. In dit besloten deel van de website staan óók personen die anno vandaag de dag nog leven. Hiervoor dient u wel in te loggen. Heeft u nog geen log-in? Vraag dan hier een log-in aan. U heeft binnen dit besloten deel de keus uit twee versies:

Progamma: GensDataPro
Familienamen: Beun, v.d. Veen, Korf, v.d. Lende, Elsing, Bosma, Hof, de Vries, Schreur, Veenstra, Oosten, Elsinga, de Boer
Zoekplaatsen: vooral Friesland, Drente, Overijssel, Zuid-Holland, Noord-Holland

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: Emoticons / Textile

 
( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

About

Deze website toont het Stamboomondezoek van mevrouw J.A.Beun-Bosma. © 2006.

Bekijk hier het stamboomonderzoek. Hiervoor dient u in te loggen. Heeft u nog geen log-in? Vraag dan hier een log-in aan.